Coaching med hjertet

Hvad er en coaching med hjertet?

Coaching med hjertet er 1:1 sessioner med fokus på dig.  På at hjælpe dig med at komme derhen hvor du ønsker at være. 

Fordi du er unik og har lige præcis dine unikke behov kan sessionen opbygges med et fokus på coaching, mindfulness eller det kan være, du har brug for andre af mine spirituelle/ceremonielle redskaber til at komme videre.

Coaching med hjertet handler om at finde ind til de dybeste ærlige svar – inde i dig.

 I en session guider og støtter jeg dig fra mit hjerte og hjælper dig til at finde frem til de svar, du allerede har indeni – i dit hjerte.

Du er vigtig  for mig – og det er dig, der kender svarene, så intet er rigtigt eller forkert svar. Det vigtigste er, at DU føler dig set som det hele menneske, du er. Fra mit hjerte til dit. At du mærker min varme, omsorg og min tro på, at DU kender svarene, at du kan lige præcis det, du sætter dig for og at du fortjener alt det bedste i livet.

groundet og smilende lifecoach siddende på en træstamme i skoven - stine thulstrup
kvinde med hånden på hjertet - Coaching fra hjerte til hjerte

Holistisk coaching

Coaching hos mig er holistisk, hvilket betyder at jeg er interesseret i at inddrage hele dig.

I gennem samtalen arbejder jeg både på det bevidste og underbevidste plan, benytter dybtgående coachende spørgsmål,  samtidig med fysiske øvelser, visualiseringer og energiarbejde. Derfor vil du hos mig møde både coachende spørgsmål, guidede øvelser fra både NLP, positiv psykologi og mindfulness og energiarbejde.

Den model, jeg arbejder ud fra går dybt og arbejder både på det bevidste og underbevidste plan. Det betyder også, at du vil kunne opleve at spørgsmålene arbejder videre i dig efter sessionen.

Ceremoniel cacao og englekort

Hvis du kommer til en fysisk session, vil du blive tilbudt en mulighed for lidt tid for dig selv med ceremoniel cacao og trækning af englekort.

På den måde får du en chance for at mærke ekstra efter og åbne ind til dit hjertes inderste længsler, og for at have tid- kun til dig. Du får tid til at sidde alene og reflektere og nyde den ceremonielle cacao samtidig med at en engle- og orakelkort, kan hjælpe dig med at vise retningen for din coaching.

Praktisk info

Online:

Hvis du booker en online session, kan vi enten tage den over telefonen fx facetime eller jeg sender dig et link inden sessionen.

Fysisk fremmøde:

Ved fysisk fremmøde mødes vi på mit kontor i Flexhuset tæt på Frederikssund station.

Pris

60 min: 900 kr.

90 min: 1100 kr.

Forløb af 5 gange 60 min.: 3900 kr.

Forløb af 5 gange 90 min.: 4800 kr.

Anbefalinger

Stinnes coaching er professionel og omsorgsfuld og guidede mig kærligt hen til et sted, hvor mine ønsker og drømme om mit arbejdsliv blev mere tydeligere, og hvor de næste skridt blev nemmere at tage.

Jeg kan varmt anbefale Stinne, hvis du har brug for en coach, der kan hjælpe dig med at kaste lys over noget i dit liv, der lige nu står lidt uklart. Hun kan hjælpe dig med at stille skarpt på din fremtid. 
Ane Feierskov Knudsen
Kan kun varmt anbefale Stinne som i den grad coacher med hjertet.

Man føler sig taget godt hånd om og befinder sig lynhurtigt i en tryg og givende atmosfære.
Jeg kan klart anbefale Stinne.

Hun har virkelig hjulpet mig med at sætte ord og organisere mange tanker.

Ud fra det sætte et mål med en konkret handlingsplan, som jeg er 100% motiveret til at følge for at rykke mig selv tættere på mit mål.
Fie Mortensen
Kvindelig coach. Venlig og glad. Jeg guider dig roligt og trygt til nye svar.

Life Mastery Master Coach 2022

Jeg er uddannet Life Mastery Master Coach hos Sussanne Wexø på Life Mastery Academy.

Jeg er udannet lærer og har arbejdet som underviser og vejleder for voksne i mange år.